Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Πώς μαγειρεύεται ένα ποίημα



Ξεκινάμε το βράσιμο αν το πάμε για βραστό.
Ένα υπέροχο κοκκινιστό με λίγο αλάτι
κι από έρωτες μπλιαχ.
Κόκκαλο οπωσδήποτε.
Κατά προτίμηση τεθνεώτος
(όσο πιο έντονη η μυρωδιά τόση κανέλα - λουκούμι σε λέω).
Αν το πάμε για ψητό
προθέρμανση φούρνου.
Τον έχουμε καθαρίσει εννοείται.
Στο εκτελεστικό απόσπασμα τα μικρόβια.
Πατάτες λίγες ρίγανη μπόλικη
σαφώς χωριατική να το συνοδεύει.
ΣΟΣ
ο νεκρός εδώ σε μεγαλύτερες διαστάσεις και
το άρωμα πιο έντονο.
Και στις δυο περιπτώσεις συνοδεύεται με κρασί λευκό ή κόκκινο
αναλόγως της προαίρεσης.
Μια καντάδα σε παρένθεση.
Μνήμη στο ζουμί της.
Καλή όρεξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.