Κυριακή, 3 Μαΐου 2020

Αναστάσιος Καρποδίνης (μικρή αναφορά)

Ο Αναστάσιος Καρποδίνης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Σπούδασε μουσική στο Ωδείο Μουσικής Εταιρίας Αθηνών και στη συνέχεια στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, από όπου παρέλαβε το πτυχίο μουσικής (BMus) και μάστερ (MMus) στη σύνθεση. 
 Ποιήματά του έχουν δημοσιευθεί στο περιοδικό Οδός Πανός. 

Ποιητικές Συλλογές:


  • "Κραδασμοί" 
  • Τα κλειδιά του Παραβείσσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.