Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Ναταλία Κατσού (βιογραφικά στοιχεία)

Η Ναταλία Κατσού γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Έχει σπουδάσει Νομική και Θεατρολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υποκριτική στην Δραματική Σχολή Δήλος και Πιάνο στο Ωδείο Athenaeum, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Σκηνοθεσία Θεάτρου (MFA Theatre Directing) στο Πανεπιστήμιο του Essex (Υποτροφία Μινωτή).  θεατρικά έργα  Ποιήματά της έχουν επίσης εκδοθεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά περιοδικά ποίησης στα ελληνικά και στα αγγλικά.

Ποιητικές συλλογές:
·         Μαγωδός (Εκδόσεις Καστανιώτη, 2008)
·         Κοχλίας (Εκδόσεις Κέδρος, 2012).

Συμμετοχή σε συλλογικά έργα:
·         Τα Ποιήματα του 2010 (Εκδόσεις Κοινωνία των (δε)κάτων, 2011) και

·         30 έως 30: Τριάντα ποιητές έως τριάντα ετών (Εκδόσεις Κοινωνία των (δε)κάτων, 2011).



Θεατρικά έργα: 

."Το Νυφικό", 
."Ελισάβετ- πνεύμα της φωτιάς",
. "Σπαράγγια με φτερά",
. "TAKEN" και 

το μονόπρακτο "Seal in the Desert".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.