Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Σταύρος Βαρβέρης (βιογραφικά στοχιεία)



Γεννήθηκε στην Αθήνα 11-6-1963. Είναι  τελειόφοιτος Λυκείου και σπούδασε 5 χρόνια Βυζαντινή μουσική.  Εξασκήθηκε 2 έτη στην ξυλογλυπτική στην σχολή του Δήμου Αργυρούπολης. Εργάζεται ως  τεχνίτης χειροποίητων υποδημάτων και μεγάλη του αγάπη είναι η ποίηση. Είμαι παντρεμένος με την Αθηνά Γιαννάτου και έχουμε τρία παιδιά.

Μέχρι και σήμερα δεν έχει εκδώσει κάποια ποιητική συλλογή. Ποιήματά του έχουν δημοσιευτεί σε ποιητικές σελίδες του διαδικτύου και σε λογοτεχνικά ιστολόγια. Τέλος συμμετείχε με ποιήματά του  στη συλλογική έκδοση: Νεοέλληνες ποιητές και λογοτέχνες ...ΣυνΠοιείν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.