Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

Λεόντιος Α. Κατσιγιάννης (μικρή αναφορά)

Ο Λεόντιος Α. Κατσιγιάννης γεννήθηκε στη Λευκάδα το 1954.
Αποφοίτησε από την Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς. 
Ζει και εργάζεται στη Πάτρα ως Δημόσιος υπάλληλος. Με την ποίηση "συναντήθηκε" το 2012. Έχει δυο αδημοσίευτες συλλογές: Το “Καθαρτήριο άλμα”, έμμετρη και αφηγηματική ποιητική συλλογή για τον τόπο του, και τα “μικρά κι ελληνικά”, ποιητικά κείμενα που τα χαρακτηρίζουν  η παρατήρηση, ο σκεπτικισμός και η σκωπτική διάθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.