Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

Χριστίνα Γαλιάνδρα (μικρή αναφορά)

Η Χριστίνα Γαλιάνδρα γεννήθηκε το 1973.Είναι απόφοιτη Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου με ειδικότητα βοηθός Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων. Ασχολείται με την ποίηση. Ποιήματά της έχουν βραβευτεί σε ποιητικούς διαγωνισμούς. Έχει συμμετάσχει σε Ομαδικές Ποιητικές Συλλογές.
Κείμενά της  έχουν φιλοξενηθεί σε ιστοσελίδες όπως : Στιχο-Μυθία,  tovivlio.net , Homo Universals , Ομάδα δημιουργικής γραφής – Στέκι μεταναστών Θεσσαλονίκης.  Σε εφημερίδα του Δήμου Αχαρνών ''Αχαρνόραμα '' στα ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΝΕΑ και σε εφημερίδες του απόδημου Ελληνισμού, elefteria news paper ( Λονδίνο ) , greekgnomi  (Καναδά ) και NEOS KOSMOS Αυστραλία.


Ποιητικές Συλλογές / Συμμετοχές

·       Έκπτωτοι Άγγελοι από τις εκδόσεις "Διάνυσμα"
·       Βιβλίο σε έντυπη μορφή ποίησης αλλά ελεύθερα και στο διαδίκτυο μαζί με άλλους 39 ποιητές (ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ» - 40 ΣΥΝΠΟΙΕΙΝ ) ,
·       Τρενογραφίες  και Καλλιτεχνικό Ημερολόγιο  2016Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το εκδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.