Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

Χριστίνα Γαλιάνδρα (μικρή αναφορά)

Η Χριστίνα Γαλιάνδρα γεννήθηκε το 1973.Είναι απόφοιτη Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου με ειδικότητα βοηθός Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων. Ασχολείται με την ποίηση. Ποιήματά της έχουν βραβευτεί σε ποιητικούς διαγωνισμούς. Έχει συμμετάσχει σε Ομαδικές Ποιητικές Συλλογές.
Κείμενά της  έχουν φιλοξενηθεί σε ιστοσελίδες όπως : Στιχο-Μυθία,  tovivlio.net , Homo Universals , Ομάδα δημιουργικής γραφής – Στέκι μεταναστών Θεσσαλονίκης.  Σε εφημερίδα του Δήμου Αχαρνών ''Αχαρνόραμα '' στα ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΝΕΑ και σε εφημερίδες του απόδημου Ελληνισμού, elefteria news paper ( Λονδίνο ) , greekgnomi  (Καναδά ) και NEOS KOSMOS Αυστραλία.


Ποιητικές Συλλογές / Συμμετοχές

·       Έκπτωτοι Άγγελοι από τις εκδόσεις "Διάνυσμα"
·       Βιβλίο σε έντυπη μορφή ποίησης αλλά ελεύθερα και στο διαδίκτυο μαζί με άλλους 39 ποιητές (ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ» - 40 ΣΥΝΠΟΙΕΙΝ ) ,
·       Τρενογραφίες  και Καλλιτεχνικό Ημερολόγιο  2016Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.