Το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό. Ως μοναδικό στόχο έχουμε να γίνει μικρή βιβλιοθήκη της Ελληνικής Ποίησης στο διαδίκτυο και να προωθήσει τη Ποίηση των Ελλήνων Δημιουργών. Το Ιστολόγιο είναι ανοικτό σε όλους τους δημιουργούς Ποίησης που επιθυμούν την ανάρτηση των ποιημάτων τους στο συγκεκριμένο διαδικτυακό χώρο. Μπορείτε να αποστέλλετε τα ποιήματά σας στο e-mail: dimitriosgogas2991964@yahoo.com\
Το όνομα του Δημιουργού (Ποιητή) αναγράφεται στο κάτω μέρος της κάθε ανάρτησης και στην ένδειξη : ΕτικέταΠέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

Ουρανία Μπούρτζινου (βιογραφικό σημείωμα)

Η Ουρανία Μπούρτζινου γεννήθηκε στον Πειραιά. Είναι  ιδρυτικό μέλος και γραμματέας της Ένωσης Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας «Χείλων ο Λακεδαιμόνιος» και μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών. Υπήρξε μέλος της Λογοτεχνικής Συντροφιάς Πετρούπολης. 

Μυθιστορήματα: 

Έχει συγγράψει σε συνεργασία το μυθιστόρημα «Η γυναίκα του βράχου» το οποίο εκδόθηκε τον Ιούνιο του 2003 από τις εκδόσεις «Επτάλοφος». 

Ποιητικές Συλλογές:


  • 2012 «Ιχνηλασίες σε δρόμους ψυχής» 
  • 2015 η ποιητική «Πίνακας Ονείρων» από τις εκδόσεις «Αδούλωτη Μάνη». Έ
Παραμύθι:

 «Οι νότες και το μοβ πιάνο» (κέρδισε το Α΄ βραβείο στον 31ο διαγωνισμό (2012) της Π.Ε.Λ.) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το εκδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.