Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

Ουρανία Μπούρτζινου (βιογραφικό σημείωμα)

Η Ουρανία Μπούρτζινου γεννήθηκε στον Πειραιά. Είναι  ιδρυτικό μέλος και γραμματέας της Ένωσης Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας «Χείλων ο Λακεδαιμόνιος» και μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών. Υπήρξε μέλος της Λογοτεχνικής Συντροφιάς Πετρούπολης. 

Μυθιστορήματα: 

Έχει συγγράψει σε συνεργασία το μυθιστόρημα «Η γυναίκα του βράχου» το οποίο εκδόθηκε τον Ιούνιο του 2003 από τις εκδόσεις «Επτάλοφος». 

Ποιητικές Συλλογές:


  • 2012 «Ιχνηλασίες σε δρόμους ψυχής» 
  • 2015 η ποιητική «Πίνακας Ονείρων» από τις εκδόσεις «Αδούλωτη Μάνη». Έ
Παραμύθι:

 «Οι νότες και το μοβ πιάνο» (κέρδισε το Α΄ βραβείο στον 31ο διαγωνισμό (2012) της Π.Ε.Λ.) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.