Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

Δημήτριος Περέογλου (βιογραφικό σημείωμα)

Ο Δημήτριος Περέογλου γεννήθηκε το 1970 στην Αθήνα.  Τα πρώτα του βήματα στον κόσμο της ποίησης τα έκανε στα τέλη της δεκαετίας του '80. Δύο ποιητικές συλλογές, απότοκες εκείνης της περιόδου, δε θέλησε να τις εκδώσει ποτέ. Έχει τιμηθεί, κατά καιρούς, με πρώτα, δεύτερα βραβεία και επαίνους σε διάφορους πανελλήνιους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς. 

Ποιητικές Συλλογές:

(2013)Χωρίς με, Ίρις - Α. Σ. Φιλιππότης
(2009)Θεώ, Ίρις - Α. Σ. Φιλιππότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.