Το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό. Ως μοναδικό στόχο έχουμε να γίνει μικρή βιβλιοθήκη της Ελληνικής Ποίησης στο διαδίκτυο και να προωθήσει τη Ποίηση των Ελλήνων Δημιουργών. Το Ιστολόγιο είναι ανοικτό σε όλους τους δημιουργούς Ποίησης που επιθυμούν την ανάρτηση των ποιημάτων τους στο συγκεκριμένο διαδικτυακό χώρο. Μπορείτε να αποστέλλετε τα ποιήματά σας στο e-mail: dimitriosgogas2991964@yahoo.com\
Το όνομα του Δημιουργού (Ποιητή) αναγράφεται στο κάτω μέρος της κάθε ανάρτησης και στην ένδειξη : ΕτικέταΤετάρτη, 13 Ιουλίου 2016

Αγίας ( εκ Τροιζήνας)

Ο Αγίας, έζησε τον 8ο αιώνα Π.Χ. Γεννήθηκε στη Τροιζήνα. Συγκεκριμένες ημερομηνίες δεν υπάρχουν. Εικάζεται ότι άκμασε περί το  740-700 π.Χ.

Έργο του (Έπος)
·        Νόστοι (Περιγράφει την επιστροφή των Πολεμιστών από την Τροία στις πατρίδες τους- πλην του Οδυσσέα)


Για το έργο Νόστοι, υπάρχουν διφορούμενες απόψεις. Κάποιοι θεωρούν ότι το έγραψε ο Όμηρος, ενώ άλλοι αναφέρονται στον Κολοφώνιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το εκδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.