Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Βασίλειος Ρ. Φλώρος (βιογραφικά στοιχεία)



Γεννήθηκε στην Καλαμάτα . Είναι απόφοιτος πολιτικού τμήματος της Νομικής Σχολής Αθηνών και  της Δραματικής Σχολής Μαίρης Βογιατζή - Τράγκα.
Είναι μέλος του ΣΕΗ (Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών) και της ΠΕΛ (Πανελλήνια Ενωση Λογοτεχνών) Από το 1990 έως το 2002 εργάστηκε ως ηθοποιός στο θέατρο σε Αθηναϊκούς θιάσους  και συμμετείχε σε τηλεοπτικές σειρές. Από το 1995- 1997 ήταν παραγωγός ραδιοφωνικών εκπομπών στην ΕΡΑ-4. Από το έτος 2002 ζει στην Καλαμάτα και εργάστηκε ως δάσκαλος θεατρικής αγωγής στα ολοήμερα σχολεία .
Έχει γράψει πέντε θεατρικά και έχει εκδόσει επτά βιβλία σχετικά με την ποίηση και λογοτεχνία.


Ποιητικές Συλλογές:


  • Ονειροπόλα του Κουταλιού 
  • Οι μνήμες των Κενταύρων 
  • Ο άνθρωπος που έρχεται από μέσα 
  • Ο καλός Ποιητής 
  • Μετανσαρκώσεις Ερώτων 
  • Ο Φωτεινός χρόνος που προυπήρχε


Περισσότερα για τον Βασίλειο Φλώρο μπορείτε νε διαβάσετε στην προσωπική του ιστοσελίδα: http://www.bfloros.gr/index.php/biography

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.