Το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό. Ως μοναδικό στόχο έχουμε να γίνει μικρή βιβλιοθήκη της Ελληνικής Ποίησης στο διαδίκτυο και να προωθήσει τη Ποίηση των Ελλήνων Δημιουργών. Το Ιστολόγιο είναι ανοικτό σε όλους τους δημιουργούς Ποίησης που επιθυμούν την ανάρτηση των ποιημάτων τους στο συγκεκριμένο διαδικτυακό χώρο. Μπορείτε να αποστέλλετε τα ποιήματά σας στο e-mail: dimitriosgogas2991964@yahoo.com\
Το όνομα του Δημιουργού (Ποιητή) αναγράφεται στο κάτω μέρος της κάθε ανάρτησης και στην ένδειξη : ΕτικέταΤρίτη, 12 Ιουλίου 2016

Μαίρη Κλιγκάτση (βιογραφικό σημείωμα)

Η Μαίρη Κλιγκάτση γεννήθηκε στη Φλώρινα το 1985 και ζει στη Θεσσαλονίκη.
Είναι διπλωματούχος Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης. Φοίτησε στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Δημιουργικής Γραφής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Σπουδάζει Θεολογία στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ειδικεύεται στη Γενική και Συγκριτική Γραμματολογία στο τμήμα Φιλολογίας του Α.Π.Θ.
Από τον Ιούνιο του 2011 μέχρι και τον Απρίλιο του 2013 ήταν υπεύθυνη έκδοσης και αρχισυνταξίας της διαδικτυακής πολιτιστικής πλατφόρμας ΝΤΟΥέΝΤΕ Magazine (www.duendemagazine.gr), ενώ από το Μάιο του 2015 διευθύνει τη λογοτεχνική πολυδραστική πλατφόρμα litart.gr (www.litart.gr).
Έχει δημοσιεύσει λογοτεχνικά και κριτικά κείμενα σε ψηφιακά και έντυπα περιοδικά (ενδεικτικά: ΝΤΟΥέΝΤΕ Magazine, litart.gr, Bibliotheque, Μανδραγόρας, Οδός Πανός, Εντευκτήριο), έχει συμμετάσχει στη συλλογή διηγημάτων Crisis 10+1 διηγήματα για την ελληνική κρίση (συλλογικό έργο, Βακχικόν, 2012).

Από το Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι και σήμερα εργάζεται ως συντονίστρια εργαστηρίων Δημιουργικής Γραφής.

Ποιητικές Συλλογές: 

Πλευρικά (Εκδόσεις Γαβριηλίδης )2015

πηγή: http://www.unlimitedmusicarts.gr/2012-06-02-11-32-07/24-hellenic/didaskontes/205-mary-kligkatsi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το εκδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.