Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016

Τάσος Ρήτος (βιογραφικό σημείωμα)

Ο Τάσος Ρήτος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της σχολής ΙΕΚ Πυθαγόρα, με την ειδικότητα του Τεχνικού Υπολογιστών και Δικτύων. Είναι μέλος της συντακτικής ομάδας του περιοδικού Vakxikon.gr, ενώ αρθρογραφεί τακτικά στο vakxikon.blogspot.com.

Ποιητικές Συλλογές:

  • Συμμετοχή  στην ανθολογία ποίησης Moνοδιάλογοι των εκδόσεων Ash in Art. (2008)
  • Ο δαίμονας που κρύβεις μέσα σου, από τις εκδόσεις Ash in Art σε συνεργασία με το περιοδικό Vakxikon.gr.  (2008)
  • «Μέσα στο σκοτάδι κρύβεται το φώς» από τις Εκδόσεις Vakxikon.gr (2012)Ποιήματα και κείμενα του έχουν δημοσιευθεί σε λογοτεχνικά περιοδικά ενώ παράλληλα συμμετέχει σε ημερίδες και παρουσιάσεις βιβλίων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.