Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Νέστορας Πουλάκος (αναφορά)

Ο Νέστορας Πουλάκος γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα και έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Δημοσιογραφία.  Συνεργάζεται ως δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου με εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα, ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, καθώς και εταιρείες διανομής και παραγωγής ταινιών. Είναι Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου, αρχισυντάκτης της ετήσιας έκδοσης "Κινηματογράφος". Από το 2011 είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου (FIPRESCI).

Βιβλία του : 


  • "Αντιξοότητες" (Ash in Art2008), 
  • "Μικρές Αθηναϊκές Ιστορίες"  (Diorasis/Bang2008).


πηγή: http://www.biblionet.gr/author/77004/%CE%9D%CE%AD%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%82_%CE%A0%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%82

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.