Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017

Λουκία Πλυτά (βιογραφικά στοιχεία)

Γεννήθηκε στην Ερμούπολη Σύρου.
Σπούδασε στην Αθήνα και εργάζεται στον Ο.Α.Ε.Δ. 
Είναι συγγραφέας και ποιήτρια.Άρθρα και ποιήματά της δημοσιεύονται σε διάφορα ανθολόγια και blog, Είναι μόνιμος αρθρογράφος στον Ιστότοπο Schooltime. Έχει βραβευθεί για το θεατρικό μονόπρακτο: Ε.Γ.Ω. (Εγώ Γυναίκα Ωκεανός) - Συμμετοχή στο Διεθνές Φιλοσοφικό Φόρουμ του Συλλόγου Ανάδρασις 2015 (υπό τον ακαδημαϊκό Ευάγγελο Μουτσόπουλο). 

Εξέδωσε: 


  • Εκδηλώνω Πρόθεση (εκδ: ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ)/ 2010
  • Χωρίς Αυτό: (εκδ: ΟΣΤΡΙΑ) Ποίηση / 2014
  • e-book με τίτλο «ΑΝΘΡΑΚΑΣ» 2016-εκδόσεις Schooltime

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.