Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015

Ζουμπιάδης Ιωάννης (βιογραφικό σημείωμα)Ο Ιωάννης Ζουμπιάδης κατάγεται από την ακριτική Θράκη. Οι σπουδές του έχουν να κάνουν με την Διοίκηση Επιχειρήσεων και την Προσωποκεντρική Συμβουλευτική.

Έχει συμμετάσχει σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις όπως παρακάτω: 
  •  15ος λογοτεχνικός διαγωνισμός – Κερατσίνι (Αθήνα): Στην 19η θέση (ανάμεσα σε 250 άτομα) με τα ποιήματα «Τέλμα» και «Είμαι στιγμή εγώ»
  • 4ος πανελλήνιος ποιητικός διαγωνισμός «Καισάριος Δαπόντες» - Δήμος Σκοπέλου: Έπαινος  για το ποίημα «Να με αγαπάς»
  • Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών (Αθήνα): Έπαινος για το ποίημα «Όλοι πονάμε»
  • Το ποίημά του «Τρένο και απόσταση» εγκρίθηκε και δημοσιεύτηκε στο λογοτεχνικό site «Τοβιβλίο.net» στα πλαίσια του διαγωνισμού «Τρενογραφίες»  
  • «Βραυρώνια» - Σπάτα- 5ος λογοτεχνικός διαγωνισμός ποίησης: Αναμνηστικό δίπλωμα για το ποίημα «Στα αστέρια»
Συμμετοχές σε ομαδικές Ποιητικές Συλλογές:
·        Εκδόσεων  Διάνυσμα με το ποίημα «Περαστικοί»
·        «Καλλιτεχνικό Ημερολόγιο 2016» - στο λογοτεχνικό site «Τοβιβλίο.net» με το ποίημα «Αν δεν ήσουν στον κόσμο μου»
 Ποιητικές Συλλογές :
 «Ψυχής δρόμος» (εκδόσεις Φυλάτος)Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το εκδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.