Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015

Το κλεφτρόνι

Είμαι γερό κόκαλο, και δε φοβάμαι, την πείνα αντέχω, και τρώω κι ότι να 'ναι. Δεν έχω τη ζωή την υποδειγματική, για να με νοιάζει ο κόσμος τι θα πει, αλλά την ξέρω από πρώτο χέρι.. και δεν αφήνω άλλον να μου τη φέρει. Χρόνια τώρα που'μαι στο κουρμπέτι , με 'χουν για καταφερτζή και τζαναμπέτη. Αλλά πάντα εγώ να είμαι στη δύσκολη τη θέση... και όπου σαν κύριος σταθώ, να με κυνηγά το φέσι... Οι άλλοι να έχουν παροχές και στημένες τις δουλειές, ερμητικά κλειστές για μένα να είναι μόνο, οι αρπαχτές και οι φυλακές διάπλατα ανοιχτές.
ΣΟΦΙΑ ΣΚΟΥΛΙΚΑ - ΒΕΛΛΟΥ - ΕΥΡ. ΔΡΑΤΣΕΛΟΣ (Evri Drat)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.