Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ

Ποιος αγαπάει και ποιος μισεί. Πόνος αβάσταγος, θολώνει τη ψυχή. ...θέλω να μου πεις... γιατί προτρέπω την αγάπη, διπλά ν' αγαπηθεί. Ήσουν το αλάτι που νοστίμευε, την δική μου ζωή. Για σένα τώρα... Ποια κακοδαιμονία, μου στερεί ότι αγάπησα στη γη... Ποιος αγαπάει και ποιος μισεί.
Στην ανύπαρκτη αγάπη σου, ψάχνεις τώρα να κρυφτείς. Αν με ήθελες κι αν κάποτε με πόθησες. Γιατί το έκανες, θέλω να μου πεις...
17/10/2015
ΣΟΦΙΑ ΣΚΟΥΛΙΚΑ - ΒΕΛΛΟΥ - 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.