Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018

Αρετή Γουργιώτου (Βιογραφικό)


 Η Αρετή Γουργιώτου κατάγεται από την Θεσσαλία και όπως η ίδια λέει: "...από της αρχαίας Φθίας γης.." Φοίτησε στην  στην Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.. Δίδαξε επί τριανταπέντε χρόνια σε Γυμνάσια και Λύκεια της Ελλάδας και σε Ελληνικό κολέγιο του Λονδίνου.

Περιγράφοντας την πορεία της αναφέρει τα ακόλουθα: " Μ' αυτά πορεύτηκα, ως Φιλόλογος, περιδιαβάζοντας των Παιδιών τις ψυχές. Ευλογία το συναπάντημα τους.

" Πατρίδα" μου η θάλασσα κι η αρμύρα της ,Φυκόεσσα εγώ
Αγάπησα τα γύρα μου, τον άνθρωπο και τις λέξεις. "


Ποιητικές Συλλογές:


" Χρώματα ψυχής"
Εκδόσεις Όστρια 2018

2 σχόλια:

Areti Gourgiotou είπε...

Τιμή μου που ανεβάσατε το βιογραφικό μου στο θαυμάσιο blog
σας

Dimitrios Gogas είπε...

Na είστε καλά να δημιουργείτε....συνεχίστε

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.