Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Θ. ΚΟΛΙΓΙΩΤΗ (βιογραφικό σημείωμα)Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα. Απόφοιτη του κολλεγίου του IHL(International House Of London) στο Λονδίνο στον τομέα της Αγγλικής γλώσσας και λογοτεχνίας ενώ έκανε επίσης σπουδές στον τομέα τον Ιατρικών και Βιολογικών εργαστηρίων.
Από μικρή ηλικία γράφει ποιήματα και μικρά διηγήματα εκ των οποίων πολλά από αυτά έχουν διακριθεί.


Κάποια από τα έργα της που έχουν εκδοθεί είναι τα εξής:

«Όνειρα αφ’ υψηλού »Ποιητική συλλογή από τις εκδόσεις Χ.Ο.Ν.
 «Ιστορίες της πόλης μας, Ιωάννινα» Εκδόσεις Πηγή.
Λογοτεχνικό περιοδικό των εκδόσεων «Εyelands». Διήγημα με τίτλο «Xρώματα».
Συμμετοχή με το ποίημά μου  μετά από βράβευση του στη συλλογή «Μικρές επαναστάσεις» των εκδόσεων «Παράξενες μέρες –Strangedays Editions.
Σύγχρονη Ανθολογία της Νεας Ελληνικής Ποίησης. Εκδόσεις Νέας Διάστασης Αθήνα 2018.
Διάκριση Μικροδιηγήματος «Μήνυμα σε μπουκάλι» από την Ανοιχτή Βιβλιοθήκη. Ιούνιος 2018.
Συμμετοχή στο Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2019 ΚΕΦΑΛΟΣ
Συμμετοχή στο Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 ΚΕΦΑΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.