Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2015

Μαίρη Κουλεντιανού (βιογραφικό σημείωμα)

Η ΜΑΙΡΗ ΚΟΥΛΕΝΤΙΑΝΟΥ γεννήθηκε το 1946 στο Άργος όπου και διαμένει μόνιμα. Ασχολείται με τη ζωγραφική και την ποίηση. Είναι μέλος των Poetas del Mundo - «Ποιητές του Κόσμου».
Επί μία 20ετία συμμετείχε στο Λύκειο Ελληνίδων (Παράρτημα Άργους), ως Μέλος του Διοικητικού του Συμβουλίου και ως έφορος της πλούσιας ιματιοθήκης του.

Ποιήματά της έχουν δημοσιευτεί σε λογοτεχνικά περιοδικά και τοπικές εφημερίδες κι έχουν βραβευτεί σε διαγωνισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.