Το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό. Ως μοναδικό στόχο έχουμε να γίνει μικρή βιβλιοθήκη της Ελληνικής Ποίησης στο διαδίκτυο και να προωθήσει τη Ποίηση των Ελλήνων Δημιουργών. Το Ιστολόγιο είναι ανοικτό σε όλους τους δημιουργούς Ποίησης που επιθυμούν την ανάρτηση των ποιημάτων τους στο συγκεκριμένο διαδικτυακό χώρο. Μπορείτε να αποστέλλετε τα ποιήματά σας στο e-mail: dimitriosgogas2991964@yahoo.com\
Το όνομα του Δημιουργού (Ποιητή) αναγράφεται στο κάτω μέρος της κάθε ανάρτησης και στην ένδειξη : ΕτικέταΠέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2015

Μαίρη Κουλεντιανού (βιογραφικό σημείωμα)

Η ΜΑΙΡΗ ΚΟΥΛΕΝΤΙΑΝΟΥ γεννήθηκε το 1946 στο Άργος όπου και διαμένει μόνιμα. Ασχολείται με τη ζωγραφική και την ποίηση. Είναι μέλος των Poetas del Mundo - «Ποιητές του Κόσμου».
Επί μία 20ετία συμμετείχε στο Λύκειο Ελληνίδων (Παράρτημα Άργους), ως Μέλος του Διοικητικού του Συμβουλίου και ως έφορος της πλούσιας ιματιοθήκης του.

Ποιήματά της έχουν δημοσιευτεί σε λογοτεχνικά περιοδικά και τοπικές εφημερίδες κι έχουν βραβευτεί σε διαγωνισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το εκδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.