Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Επιστολες στο Αδειο Δωματιο (32)

του Γεωργίου Νικολόπουλου 

Το Τελος ηρθε......οι φημες περι απολυσεων αληθινες. Το δαχτυλιδι του αρραβωνα αργυρο δακρυ που λαμποκοπα.
Η αποζημιωση σου, δυο βαλιτσες και ενα Δωματιο Ξενοδοχειου να στεγασεις τις Σκιες σου. Το αγαπημενο σου δηλητηριο περιμενει με ολες τις Επισημοτητες την Αφιξη, τυλιγμενο σε περιτεχνο γυαλι να μουδιασει την αλαζονεια.
Η ανυπαρκτη Καρδια σου συμπεριελαβε αυθαιρετως στις τρυφερες νοσταλγικες της αναμνησεις και αντεγραψε αυθαιρετως στον καταλογο των τρυφερων της νοσταλγιων τις Στιγμες που δεν βιωσες ποτε.
Δυαδικοι συνδυασμοι μεταφερουν στην οθονη βωμολοχιες. Ανταλλαγη υβρεων και θυμου σε διαταξη QWERRTY.
Ασπιλοι Συντροφοι αδιακριτως καθευδοντες.
Και τωρα ενωπιον Ακροατηριου παραθετεις τις απαιτησεις σου για τα Λαθη που εσυ διεπραξες.
Η καθ' ου τα παραπονα......Παρουσα
Ο καθ'εις τα παραπονα......Παρων
Οι Συνηγοροι παριστανται..................................Διαπλαστικες Δικαστικες Αποφασεις θα ορισουν τον Βηματισμο σου και το Εμβρυο σταζει δακρυα στον αμνιακο Σακο.............
Η Ζωη σου Πινακιο 17........... Αγωγη για τα τριαντα Αργυρια χωρις την ευθιξια της Αυτοχειριας του Ιουδα.
Βροχερες Τεταρτες και ηλιολουστα Σαββατα οι Επισκεψεις στην βεβαιωμενη Υπαρξη που εφερες στον Κοσμο...............Αλλοι θα αποφασισουν για Εκεινο.
Carta Bianca για νεογεννητους Ολεθρους.
Ενας αποτυχημενος Πριγκηπας απο πεπιεσμενο χαρτι..............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.