Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018

Της Σελάνας / Αρετή Γουργιώτου

Είναι και τούτο το φεγγάρι απόψε.... Το χρώμα του λιογέρματος ντύθηκε, το αιματτόεν, και του ουρανοθάλασσου το ανικαθρέφτισμα αντάμα. Μας κατοπτεύει.! Μας τοξεύει.! Μας σαγηνεύει.! Μας καλεί.! Σε τί φεγγαρόστρατας λημέρια ; Σε ποιου πελάγους τρίστρατα ; Του Κόσμου ; Της Καρδιάς ; Της Λογικής ; Σιωπή....... ,δεν απαντά. Ανάλγητο Φεγγάρι!!!!!!!!
Απο την υπο εκδοση ποιητικη συλλογη " ΕΣΩ ΙΡΙΔΙΣΜΟΙ*
31 Γεναρη 2018
Το ποιημα ειναι ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ.

1 σχόλιο:

Areti Gourgiotou είπε...

Ευχαριστω θερμα για το ανεβασμα του ποιηματος μου.

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.