Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ 2018 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ / από την Ένωση Καλλιτεχνών & Λογοτεχνών Ηλιούπολης σε συνεργασία με το Δήμο Δάφνης
Λάβαμε αυτή την πρόσκληση από την Ποιήτρια- Λογοτέχνη και Ζωγράφο Κα Νότα Κυμοθόη την οποία και ευχαριστούμε. 

Η Νότα Κυμοθόη προσκαλεί όσους αγαπούν τη δημιουργία, να τιμήσουν την Παγκόσμια Ημέρα της Ποίησης 2018, στην αίθουσα Εκδηλώσεων του παλαιού Δημαρχείου Υμηττού, στις 21 Μαρτίου 2018 και ώρα 7 μ.μ.
Η Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης 2018 στην πόλη Δάφνη -Υμηττός, διοργανώνεται από την Ένωση Καλλιτεχνών & Λογοτεχνών Ηλιούπολης σε συνεργασία με το Δήμο Δάφνης-Υμηττού με απαγγγελίες Ποίησης, με Μουσική και Έκθεση έργων τέχνης, σπουδαίων Καλλιτεχνών απ΄ όλη την Αττική!!!
Η Πρόσκληση είναι για όλους με ελεύθερη είσοδο!
Απαγγέλουν Ποίησή τους:
Νότα Κυμοθόη: Ποιήτρια- Λογοτέχνης και Ζωγράφος
Σταύρος Τζώρτζος: Ποιητής-Ζωγράφος
Χλόη Αμαράντου: Ποιήτρια-Μουσικός, ιδιοκτήτρια των Σχολών Αμαράντου
Θα ακουστεί Ποίηση και από άλλους παρευρισκόμενους ποιητές στο χώρο της εκδήλωσης!
Θα γίνουν την ίδια ημέρα και τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής. Διάρκεια έκθεσης 21/3/2018- 26/3/2018!
Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί την Ποίηση ως μια καλή αγγελία ελπίδας και δημιουργίας, για τη χαρά της ζωής! Οι Ποιητές, ήταν και είναι πρωτοπόροι με τις ιδέες τους, πλουτίζοντας με την ενέργεια και δύναμη του λόγου τους τις ψυχές μας σε όλες τις ιστορικές περιόδους της ζωής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.