Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018

Θεοχαρίδης Γιάννης / μικρή αναφορά

Ο Θεοχαρίδης Γιάννης  υπήρξε ποιητής από την Λάρισα. Γεννήθηκε το 1933 και πέθανε το 2010 στο Γηροκομείο της Λάρισας. Άφησε πίσω του μεγάλο αδημοσίευτο υλικό. Φέρεται ως ο εμπνευστής της Παγκόσμιας ημέρας ποίησης της 21ης Μαρτίου. 

Βιβλία του: 

Ο Πόνος σε μείζονα και ελάσσονα
Τα γνωμικά μου


πηγή:http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Blog&file=page&op=viewPost&pid=32124

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.