Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018

Η Χλόη της Ανατριχίλας: Παρουσίαση του Ποιητικού βιβλίου του Νίκου Κατσαλίδα την Τρίτη 20 Μαρτίου και ώρα 19:00.Το Σπίτι της Κύπρου και οι Εκδόσεις του Φοίνικα σας προσκαλούν στην Παρουσίαση του Ποιητικού βιβλίου του Νίκου Κατσαλίδα,  Η Χλόη της Ανατριχίλας, την Τρίτη 20 Μαρτίου και ώρα 19:00.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

  • Κώστας Γ. Παπαγεωργίου :Ποιητής, Πεζογράφος, Δοκιμιογράφος
  • Μάριος Μιχαηλίδης : Ποιητής Πεζογράφος 
  • Δημήτρης Κοσμόπουλος: Ποιητής, δοκιμιογράφος, μεταφραστής Διευθυντής Περιοδικού Νέα Ευθύνη


ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥΜορφωτικό Γραφείο Πρεσβείας Κυπριακής Δημοκρατίας
Ξενοφώντος 2Α, 105 57 – Αθήνα
ΤΗΛ: 210 37 34 934
FAX: 210 37 34 904

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.