Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Βερβέρη-Κrause Μαρία (μικρό βιογραφικό)

Η Βερβέρη-Κrause Μαρίαγιατί γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σαμοθράκη. Εργάσθηκε ως υπάλληλος της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος. Σύζυγος της είναι ο Ιωάννης Κράουζε, Γερμανός υπήκοος. 

Ασχολείται με την Ποίηση, Ζωγραφική και την λαογραφική παράδοση του τόπου της, έχοντας μάλιστα δημιουργήσει και ένα μικρό ιδιωτικό μουσείο. 

Έργα της :


  • «Έθιμα και παραδόσεις της Σαμοθράκης». 
  • «Σαμοθρακίτικα Ανεμοχάδια» / Ποίηση
Για την Ποιήτρια και το έργο της μπορείτε να ανατρέξετε και στον σύνδεσμο: http://tangelonias.blogspot.com.cy/2011/05/1956.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.