Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

Λούλα Βάλβη - Μυλωνά (μικρό βιογραφικό)

Η Λούλα Βάλβη - Μυλωνά γεννήθηκε στη Ζάκυνθο. Έζησε για μακρύ χρονικό διάστημα στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα από το 1952 μέχρι και το 1981. Στο διάστημα αυτό συμμετείχε στο κίνημα  στο κίνημα της προοδευτικής ανανεωτικής αριστεράς. 
Ασχολήθηκε με την Ποίηση και έχει εκδώσει επτά Ποιητικές Συλλογές. Ποιήματά της έχουν φιλοξενηθεί σε εφημερίδες, περιοδικά και διάφορες ανθολογίες.  Είναι τακτικό μέλος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών. Το 2003 εκδόθηκε η Ποιητική Συλλογή : Στα μονοπάτια της Λούλας Βάλβη - Μυλωνά, η οποία περιλαμβάνει την ποιητική πορεία της, από το 1963- 2003. 


Ποιητικές Συλλογές:


  • Έαρ / 1971

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.