Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

Σταύρος Μίχας (μικρή αναφορά)

Ο Σταύρος Μίχας γεννήθηκε στη Λαμία το 1953.  Είναι από τους  συνεργάτες του περιοδικού "Μανδραγόρας" από την ίδρυσή του. 
 Ποίησή του έχει δημοσιευτεί σε λογοτεχνικά περιοδικά και έχει περιληφθεί στις ανθολογίες "Σύγχρονη ελληνική ποίηση/ Ποιητικά τετράδια φθινοπώρου", Μανδραγόρας, 2000, και "Ποιητές για ποιητές-χειραψία πάνω απ' την άβυσσο", Καστανιώτης, 2002.


έργα του:


  • Το δένδρο / 1996 / Μανδραγόρας / Ποίηση
  • Χελώνα στο βυθό του κόσμου / 1997 / Φθιωτικές εκδόσεις / Ποίηση
  • Το άπειρο της σιωπής / 1998 / Μανδραγόρας / Ποίηση 
  • Θηρευτής εκτός ορίων / 2001/  Μανδραγόρας / Ποίηση 
  • Δυτικά ο Κήπος / 2001/ Μανδραγόρας / Ποίηση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.