Το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό. Ως μοναδικό στόχο έχουμε να γίνει μικρή βιβλιοθήκη της Ελληνικής Ποίησης στο διαδίκτυο και να προωθήσει τη Ποίηση των Ελλήνων Δημιουργών. Το Ιστολόγιο είναι ανοικτό σε όλους τους δημιουργούς Ποίησης που επιθυμούν την ανάρτηση των ποιημάτων τους στο συγκεκριμένο διαδικτυακό χώρο. Μπορείτε να αποστέλλετε τα ποιήματά σας στο e-mail: dimitriosgogas2991964@yahoo.com\
Το όνομα του Δημιουργού (Ποιητή) αναγράφεται στο κάτω μέρος της κάθε ανάρτησης και στην ένδειξη : ΕτικέταΠέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

Δημητρά Σαμοΐλη ( demi sam ) (μικρή αναφορά)


Ή Δημητρά Σαμοΐλη ( demi sam ) είναι ελληνίδα καλλιτέχνης. 
Έχει σπουδάσει τέσσερα χρόνια ζωγραφική κ τώρα παιρνει μαθήματα φωτογραφίας.
Εκφράζει μέσω της τέχνης τον παράξενο τρόπο που βλέπει την ζωή...ή ποίηση της είναι βιωματική. Το ιδιο κ οι φωτογραφίες της. Σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει το πρώτο της βιβλίο με ποίηση κ φωτογραφία από τις εκδόσεις Οστρια.  
Έχει λάβει μέρος σε αρκετές ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας αλλά κ ζωγραφικής.
Επίσης έχει γυρίσει βιντεακια με μικρές performances που τα ανεβάζει στο προσωπικό blog της.
Γράφει στα ελληνικά κ στα αγγλικα.

1 σχόλιο:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΜΟΪΛΗΣ είπε...

η Δήμητρα (DEMI SAM)άξια συνέχεια της οικογένειας ΣΑΜΟΙΛΗ......καλοτάξιδα τα πνευματικά σου παιδιά κορίτσι μου..........μη σταματάς!

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το εκδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.