Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

Δημητρά Σαμοΐλη ( demi sam ) (μικρή αναφορά)


Ή Δημητρά Σαμοΐλη ( demi sam ) είναι ελληνίδα καλλιτέχνης. 
Έχει σπουδάσει τέσσερα χρόνια ζωγραφική κ τώρα παιρνει μαθήματα φωτογραφίας.
Εκφράζει μέσω της τέχνης τον παράξενο τρόπο που βλέπει την ζωή...ή ποίηση της είναι βιωματική. Το ιδιο κ οι φωτογραφίες της. Σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει το πρώτο της βιβλίο με ποίηση κ φωτογραφία από τις εκδόσεις Οστρια.  
Έχει λάβει μέρος σε αρκετές ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας αλλά κ ζωγραφικής.
Επίσης έχει γυρίσει βιντεακια με μικρές performances που τα ανεβάζει στο προσωπικό blog της.
Γράφει στα ελληνικά κ στα αγγλικα.

1 σχόλιο:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΜΟΪΛΗΣ είπε...

η Δήμητρα (DEMI SAM)άξια συνέχεια της οικογένειας ΣΑΜΟΙΛΗ......καλοτάξιδα τα πνευματικά σου παιδιά κορίτσι μου..........μη σταματάς!

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.