Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

Πέλα Σουλτάτου (μικρή αναφορά)

Η Πέλα Σουλτάτου γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1977. Γράφει σε όλα τα είδη του λόγου: σε ελεύθερο στίχο, ρίμα, παραμύθια, διηγήματα και αρθρογραφία.
Συμμετείχε στο βιβλίο/CD «Διοσημεία» (εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ)
Έργα της έχουν δημοσιευτεί στο λογοτεχνικό περιοδικό «Εντευκτήριο» (τ.73) και σε ηλεκτρονικά λογοτεχνικά περιοδικά και διαδικτυακές πύλες (Ίστρος, Στάχτες, Περι Γραφής).
Κατά καιρούς αρθρογραφεί στον Τύπο: (εφημερίδα «Πατρίς», περιοδικά «Γαλέρα» και «Index»).Έργα της:


  • 2013 συλλογή διηγημάτων Τα φώτα στο βάθος, που εξέδωσε η συγγραφέας με το ψευδώνυμο Niemands Rose
  • 2015 "Ανκόρ" (Εκδόσεις Καστανιώτη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.