Το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό. Ως μοναδικό στόχο έχουμε να γίνει μικρή βιβλιοθήκη της Ελληνικής Ποίησης στο διαδίκτυο και να προωθήσει τη Ποίηση των Ελλήνων Δημιουργών. Το Ιστολόγιο είναι ανοικτό σε όλους τους δημιουργούς Ποίησης που επιθυμούν την ανάρτηση των ποιημάτων τους στο συγκεκριμένο διαδικτυακό χώρο. Μπορείτε να αποστέλλετε τα ποιήματά σας στο e-mail: dimitriosgogas2991964@yahoo.com\
Το όνομα του Δημιουργού (Ποιητή) αναγράφεται στο κάτω μέρος της κάθε ανάρτησης και στην ένδειξη : ΕτικέταΠαρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

Πέλα Σουλτάτου (μικρή αναφορά)

Η Πέλα Σουλτάτου γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1977. Γράφει σε όλα τα είδη του λόγου: σε ελεύθερο στίχο, ρίμα, παραμύθια, διηγήματα και αρθρογραφία.
Συμμετείχε στο βιβλίο/CD «Διοσημεία» (εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ)
Έργα της έχουν δημοσιευτεί στο λογοτεχνικό περιοδικό «Εντευκτήριο» (τ.73) και σε ηλεκτρονικά λογοτεχνικά περιοδικά και διαδικτυακές πύλες (Ίστρος, Στάχτες, Περι Γραφής).
Κατά καιρούς αρθρογραφεί στον Τύπο: (εφημερίδα «Πατρίς», περιοδικά «Γαλέρα» και «Index»).Έργα της:


  • 2013 συλλογή διηγημάτων Τα φώτα στο βάθος, που εξέδωσε η συγγραφέας με το ψευδώνυμο Niemands Rose
  • 2015 "Ανκόρ" (Εκδόσεις Καστανιώτη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το εκδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.