Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Νατάσσα Γ. Καραχρήστου (Βιογραφικό σημείωμα)

  

Η  Νατάσσα Γ. Καραχρήστου διαμένει στο Διμηνιό του Δήμου Σικυωνίων,Κορινθίας όπου και διατηρεί   Κέντρο Ξένων Γλωσσών  τα τελευταία 25 χρόνια. Έχει άριστη γνώση της Αγγλικής,Γαλλικής  και Ισπανικής γλώσσας. Είναι Διεθνώς βραβευμένη ποιήτρια , συγγραφέας κι εκπρόσωπος της Διεθνούς Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών & Καλλιτεχνών  [Δ.Ε.Ε.Λ.] στο Νομό Κορινθίας. Επίσης είναι τακτικό μέλος της Αμφυκτιονίας Ελληνισμού της Ένωσης Εκδοτών Βορείου Ελλάδος.  Έχει εκδώσει 9 βιβλία [ποίηση,διήγημα,παραμύθι,νουβέλλα]από τα οποία το τρίτο με τίτλο’’Αφιερωμένο’’ απέσπασε Α’ Διεθνές Βραβείο από το Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας στην Ιταλία και Γ’  Διεθνές σε έκθεση βιβλίου στη Φρανκφούρτη –Γερμανία. Το τέταρτο βιβλίο της με τίτλο ‘’Άνασσα-η Πέμπτη εποχή’’ , βραβεύθηκε με Α’ Διεθνές Βραβείο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Κίνας το 2008. Η Διεθνής Εταιρεία  Ελλήνων  Λογοτεχνών & Καλλιτεχνών  της απένειμε το Ολυμπιακό μετάλλιο της ειρήνης. Ποιήματά  της εντάχθηκαν στην παγκόσμια ανθολογία με τίτλο ‘’Παναθήναια,2004’’,μία έκδοση της Διεθνούς Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών καθώς και στην εγκυκλοπαίδεια Χάρη Πάτση.Το Αμερικάνικο Βιογραφικό Ινστιτούτο [ Α.Β.Ι.] την τίμησε ως μία από τις ‘’Σπουδαίες Γυναίκες του 21ΟΥ αιώνα’’ σε μία παγκόσμια  έκδοσή του εντάσσοντας το έργο της σε αυτό.Η Παγκόσμια Ακαδημία [WORLD ACADEMY] των Ηνωμένων Πολιτειών  της απένειμε Μάστερ Λογοτεχνίας τιμητικώς. Διοργάνωσε ,επιμελήθηκε και παρουσίασε επιτυχώς 16 μουσικο-ποιητικές βραδιές  υπό την αιγίδα της Διεθνούς Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών & Καλλιτεχνών  στο Κιάτο,στο Κάτω Διμηνιό,στη Νεάπολη Κιάτου, στην Αρχαία Σικυώνα-Βασιλικό ,στην Κόρινθο,στο Λουτράκι ,στο Ξυλόκαστρο και στη βίλα του Ποιητή  Άγγελου Σικελιανού -Συκιά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.