Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017

Αλεξία Αθανασίου (μικρό βιογραφικό)

 Η Αλεξία Αθανασίου γεννήθηκε το 1972 στην Κέρκυρα. Ασχολείται με την ποίηση και με την συγγραφή  μυθιστορημάτων και διηγημάτων επιστημονικής φαντασίας. 
Ποιήματά της μπορείτε να διαβάσετε σε ποιητικές Ιστοσελίδες, διάσπαρτα στο διαδίκτυο. 

Έχει εκδώσει δύο μυθιστορήματα και διηγήματα


  • Ντράιζεν, Έψιλον (2001)
  • Αιωρούμενη πραγματικότητα, εκδ. Έψιλον (1997)

Πλήρες βιογραφικό της σημείωμα μπορείτε να διαβάσετε στη σελίδα: http://wiki.redworlds.gr/tiki-index.php?page=alexia-athanasiou


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.