Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017

Παυλίνας Λ. Γεροντούδη (Βιογραφικό σημείωμα )
H Παυλίνα Γεροντούδη γεννήθηκε στην Μύρινα της Λήμνου όπου τελείωσε και  την δευτεροβάθμια εκπαίδευση .
Σπούδασε την Αγγλική γλώσσα στην Αγγλία και δίδαξε στην Αθήνα σε δικό της φροντιστήριο στην περιοχή Μακρυγιάννη επί 30 έτη.
Από μικρή ασχολήθηκε με την ποίηση και έχει επανειλημμένα λάβει επαίνους  από συμμετοχές στο διαγωνισμό ποίησης του φιλολογικού συλλόγου Παρνασσός, από τον Π.Ε.Λ. και άλλους συλλόγους. Είναι παντρεμένη και ζει στην Αθήνα και στη Λήμνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.