Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017

Μίλτος Γήτας (μικρή αναφορά)

Ο Μίλτος Γήτας γεννήθηκε το 1984 στα Ιωάννινα όπου και διαμένει.Είναι τελειόφοιτος του Τμήματος Ανθοκομίας και Αρχιτεκτονικής Τοπίου του ΤΕΙ Ηπείρου. Εργάζεται ως δημοσιογράφος . Ποιήματα του έχουν δημοσιευθεί σε λογοτεχνικά περιοδικά και site της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Ποιητικές Συλλογές

(2016)  Συλλέκτης χρόνου, Κάπα Εκδοτική
(2011)  Ανακωχή, Σοκόλη
(2009)  Επαφή, Σοκόλη
(2008)  Στα σύνορα της θλίψης, Σοκόλη
(2004)  Η πρώτη παρτίδα, Γαβριηλίδης

(2002)  Όλη μου η εφηβεία ένα ποίημα, Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ιωαννίνων
(2002) "Ψυχανεμίσματα" (ιδιωτική έκδοση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.