Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016

[Αγρίεψε η κατάσταση..]

"Αγρίεψε η κατάσταση, χάθηκε ο έλεγχος, ακόμα κι η φύση των πραγμάτων μπερδεύτηκε, τέτοια ήταν η αδικία/ άκου έξω, ουρλιάζουν τα πρόβατα, αγέλες ανταμώνουν και ψάχνουν για λύκους, διψάνε για αίμα λύκων/ άντε να το πιστέψεις πως γύρισε έτσι ο κόσμος, ούτε η πίστη, ούτε η δικαιοσύνη, ούτε ο θεός, τίποτα δεν σταματά τις αλλαγές/ τρομάξαμε, ποτίστηκε με αίμα το χώμα, τα πρόβατα γίνανε λύκοι και ξεδιψάνε με λύκους στη διάβα τους/ φοβήθηκε η γη, φοβήθηκε ο ουρανός, όλοι φοβήθηκαν, τελικά, ο φόβος κάνει καλή δουλειά στα χρόνια μας..." 


Γιάννης Βέλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.