Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Επιστολες στο Αδειο Δωματιο (43)


Παντα Με προδιδες.Με ενοικιαζες σαν ενα Δωματιο Αδειο, ρύπαινες τα Πατωματα και με κατεκλυες με Φωνες και Προσταγματα. Να σε σβησω επιθυμω καθως θα κλεινω τα Ματια.
Οι Επιλογες σου σε εφεραν σε αυτην την πενθιμη Λειτουργια, να κοιταζεις με Πεισμα την Γη σαν να ψαχνεις τον Ταφο Σου. Σαν τον εμπορο να εξεταζεις την υποπτη πραματεια και να αναζητας πιο Ευθετους Χρονους.
Προσχωρησες στα Τυφλα, κατασκευαζοντας Οικιες που δεν χρειαστηκες, Συντροφους που δεν αποδεχτηκες και τωρα Τοιχοι Γυμνοι σε σκεπαζουν...................αναμνησεις που δεν αναγνωριζεις και τα Μαλλια Σου ανακινουνται απο προελασεις Βορειων Ανεμων και Μεθυσων Χειμωνων.
Επιλογες......
Στην ακαμψια του Τετελεσμενου που τοσο ευλαβικα επιδιωξες Ποια Διαμαρτυρια αντιτασσεις Τωρα.........
Ποσα Μονοπατια σου δοθηκαν να επιλεξεις.................Δοκιμασες Απαγορευμενες Γευσεις............βεβηλωσες την Ιερουργια της Ζωης. Κατοικητηριο Ηδονης και λανθασμενων Πορειων.
Πασαλειψες το Προσωπειο Σου με ωχρες Μπογιες............ζηλευτη Ηθοποιος σε ενα Εργο Αγνωστου Συγγραφεα.
Φρουρος σε μια Γεφυρα, να μεταφερεις μηνυματα απο Φυλακιο σε Φυλακιο........Λευκες Σημαιες και Συνθηκες Ανακωχης, διχως καν να εχεις συμφιλιωσει τα Δυο Κομματια του Εαυτου Σου.
Επιλογες..........Ολες σε προστυχη Γεωγραφικη Πορεια.
Σε ενα Καραβι με σαπιο σκαρι φωτιζεσαι απο Αξενους Οριζοντες, καθε φορα με Αλλο Προσωπο φτιαγμενο απο αλλο Υλικο επιχειρεις Μεγαλες Μεταναστευσεις.
Σε υποκριθηκα Συχνα............προσπαθησα να καταλαβω καθε Συλλαβη στα Εγκατα του Ρολου...............
Και τωρα ανακαλυπτω πως Ειμαι γεματος Αιματα διχως καμια αγωνια για την ταυτοτητα του Δολοφονου Μου

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Δημήτριος Γκόγκας είπε...

Το σχόλιο αφαιρέθηκε από κακτημένη ταχύτητα.........

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.