Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018

Άσμα Ασμάτων : Ποιητική Συλλογή του Θάνου Κανδύλα εκδοθείσα το έτος 2011

Τι να 'ναι ετούτο, όπ' ανεβαίνει Απ' την ερημιά, σα στήλη καπνού; Με σμύρνα, λιβάνι, θυμιατισμένη Μ' όλες τις σκόνες του μυροποιού; Να, το ανάκλιντρο του Σολομώντα Σε κύκλο γύρω του εξήντα παλικάρια Απ' τα δυνατότερα του Ισραήλ. Όλα τους έχουνε ζωσμένη σπάθα Μαθημέν' από πόλεμο. Καθένα, σπαθί έχει στο μηρό. Για τις φοβέρες της νύχτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.