Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018

Θάνος Κανδύλας (μικρή αναφορά)

Ο ποιητής Θάνος Κανδύλας γεννήθηκε το 1954. Έζησε μέχρι το 1964 στο χωριό Αύρα Φαρσάλων. Σπούδασε Ηλεκτρονικά στην Αθήνα όπου ζει και εργάζεται από το 1972.

Έργα του:

Απόπειρα. Αθήνα, Σπηλιώτης, 1983, 
Φέρον κύμα.Αθήνα, Περίπλους, 1992, 
Μαγδαληνή ή Ταξιδιώτης του λευκού. Αθήνα, Περίπλους, 1992, 
Μετέωρη νύχτα. Αθήνα, Γαβριηλίδης, 2004, 
Έσωθεν ουρανός. Αθήνα, Γαβριηλίδης, 2000
Άσμα Ασμάτων, Γαβριηλίδης / 2011

Στον αιώνα ή ωραία σαν θάνατος μητέρα/ 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.