Κυριακή, 1 Απριλίου 2018

Νοέμβρης / Βερμιώτης ΟρέστηςΈσβησε το τσιγάρο του στα κάγκελα του μπαλκονιού. Φύσηξε τον τελευταίο καπνό. Άνοιξε την πόρτα και μπήκε στην κουζίνα. Η γυναίκα του καθάριζε τον πάγκο, μόλις είχε τελειώσει το πλύσιμο των πιάτων. Πήγε πίσω της, άγγιξε την κοιλιά της και ύστερα πέρασε τα χέρια του κάτω από την μπλούζα της και της χούφτωσε τα βυζιά.
- «Έχεις παγωμένα χέρια» του είπε συνεχίζοντας να σκουπίζει τον πάγκο με το κίτρινο σφουγγάρι. Αυτός πήρε τα χέρια του από πάνω της και έπιασε το τάπερ με το τυρί να το βάλει στο ψυγείο.

Ο ουρανός ήταν συννεφιασμένος κι έτοιμος να σκοτεινιάσει από νωρίς
επικαλούμενος το χειμώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.