Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

Ντόρα Μανατάκη (αναφορά)

 Η Ντόρα Μανατάκη είναι ζωγράφος και ποιήτρια. Μέλος του Αττικού Πνευματικού ομίλου από το 1998 όπου έχει διατελέσει σε αυτόν ως Γενική Γραμματέας επί οκταετία. Επίσης είναι μέλος της Π.Ε.Λ.(Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών) Από το 2001 αρθρογραφεί στην εφημερίδα ΛΑΜΨΗ. Έχει βραβευτεί σε πανελλήνιους διαγωνισμούς ποίησης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. 
Ποιητικές συλλογές:
  • ,ΠΙΚΡΟ ΌΧΙ, ΓΛΥΚΟ ΝΑΙ και 
  • ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΑΠ ΤΗΝ ΓΗ….ΚΑΙ ΣΙΓΗ


περισσότερα: http://doramanataki.blogspot.com.cy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.