Το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό. Ως μοναδικό στόχο έχουμε να γίνει μικρή βιβλιοθήκη της Ελληνικής Ποίησης στο διαδίκτυο και να προωθήσει τη Ποίηση των Ελλήνων Δημιουργών. Το Ιστολόγιο είναι ανοικτό σε όλους τους δημιουργούς Ποίησης που επιθυμούν την ανάρτηση των ποιημάτων τους στο συγκεκριμένο διαδικτυακό χώρο. Μπορείτε να αποστέλλετε τα ποιήματά σας στο e-mail: dimitriosgogas2991964@yahoo.com\
Το όνομα του Δημιουργού (Ποιητή) αναγράφεται στο κάτω μέρος της κάθε ανάρτησης και στην ένδειξη : ΕτικέταΤετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016

Αχιλλέας Βογιατζόπουλος (βιογραφικό)

Ο Αχιλλέας Βογιατζόπουλος γεννήθηκε στο Μακρυχώρι Καβάλας


Έχει τελειώσει τη Σχολή Ν.Ο.Ε. του Α.Π.Θ. Ειδικεύτηκε στην ασφαλιστική οικονομία. Από πολύ νωρίς ασχολήθηκε με τα γράμματα, δημοσιεύοντας έργα του σε εφημερίδες και περιοδικά.

 Έχει τιμηθεί με το "Βαφοπούλειο Βραβείο Ποίησης", το Α΄ "Βραβείο Νέων Λογοτεχνών" από τη Μουσική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος και με το Α΄ Βραβείο του Πανελληνίου Φεστιβάλ Τραγουδιού, επίσης έλαβε τιμητική διάκριση από το Διεθνές Πνευματικό Κέντρο του Γιοχάνεσμπουργκ, για παραδοσιακή ποίηση. Έχει τιμηθεί επίσης με βραβείο από τους LIONS και από το Σύνδεσμο Εκδοτών Βορείου Ελλάδος. 

Έργα του έχουν  συμπεριληφθεί σε πολλές ανθολογίες και τελευταία στην ανθολογία των Βαλκάνιων Ποιητών. 

ΕΡΓΟΓΡΑΦΙΑ: 

2007    Ζητείται η Δημοκρατία

2002    Θεσσαλονίκη (μικρό οδοιπορικό) 

1995    Η σκακιέρα

1990    Ο ερχόμενος (ποιήματα) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το εκδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.