Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Το χειρότερο..../ Γιάννης Βέλλης

"Το χειρότερο, δεν ξέρεις τον σκληρότερο εχθρό σου, αυτό που σου ετοιμάζει/ όσο εσύ ποτίζεις ανέμελος τα λουλούδια, σκάβει βαθύτερα, περιμένει τον χαλασμό σου/ το φως που θέλεις να βλέπεις, κρύβει τα σκοτάδια, εκεί σαν κάτι να κρύβεται/ κρίμα μπορεί να κερδίσει, στις απώλειες, και δεν θα ζητήσει ποτέ συγγνώμη/ δεν πειράζει, τα λουλούδια είναι όμορφα, το φως είναι όμορφο, γιατί να ψάχνεις στα σκοτάδια."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.