Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

Λένα Φατούρου (βιογραφικό σημείωμα)

Η Λένα Φατούρου γεννήθηκε, και ζει στην Αθήνα.

Ποιητικές Συλλογές: 
  • Του έρωτα και της Ζωής - Εκδόσεις - Βεργίνα(2013)
  • Μεταξένια Ατλάζια  Εκδόσεις - Βεργίνα, 2014
Μυθιστόρημα: ΣΑΝΤΡΑ Η ράφτρα των Αγγέλων Εκδόσεις - Βεργίνα

  • Έχει εκδώσει δυο ποιητικές συλλογές, με τους τίτλους: ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ και ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ ΑΤΛΑΖΙΑ. και ένα μυθιστόρημα με τον τίτλο: 
Είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών, της Ένωσης Κορινθίων Λογοτεχνών, του Λογοτεχνικού Ομίλου Ιλίου " ΞΑΣΤΕΡΟΝ" ειδική γραμματέας. Επίσης, είναι μέλος και του Λογοτεχνικού Ομίλου Πετρούπολης.Ποιήματά της έχουν συμπεριληφθεί στη μελέτη " Η εξέλιξη του στίχου από τον δέκατο αιώνα " της Παναγιώτας Χριστοπούλου Ζαλώνη. 
Εχει λάβει μέρος σε δύο ομαδικές Ποιητικές Συλλογές με τον τίτλο " INTELLIGENTSIA" του Ποιητικού Ομίλου Πετρούπολης , που κυκλοφορούν σαν INTELLIGENTSIA Ν0= 1 ΚΑΙ Ν0= 2.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.