Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑ..... της Μαριέλας Μαργαρίτη


Πλαστογραφώ τον εαυτό μου και ...
τον σώζω . Επαίτης περιφέρομαι με άνεση και στυλ . Η ρώτα μου σ ΄άλλους προορισμούς ελλιμενίζεται , το φέσι μου στραβά και λόγο δε σηκώνω .
Ως πότε πια θα είμαι ιδεολόγος ; Αιτίες αρκετές κανένας λόγος .
Θα γίνω αρεστός στους προλετάριους , οι μικροαστοί θα είναι με το μέρος μου , σε μυστικές υπηρεσίες θα ενέχομαι , σε αντιτρομοκρατικές θα γίνω στέλεχος , σε πολέμους δικαίους θα εμλέκομαι , με μένος ιερό θα διακατέχομαι .
Κι αν είναι επί τέλους να σωθώ , τον Νέον Υμνον θα σου τραγουδώ .

Εξετράπην σε μονόδρομον...εμυρώθην μύρον πένθιμον Εβαπτίσθην κατά συνθήκην ... εμπολιάσθην θανατηφόραν διαθήκην . Διετιμήθην με τιμή προσφοράς ... επωλήθην εις τας αγοράς .
Αργύρια ... αργύρια ... αργύρια !
Για πνεύμα και για σάρκα δώστε μύρια , για ζήση και για προκοπή .
Ετσι διαφεντεύονται οι λαοί .
Το Σύμπαν κλώνος που μοιράζεται πελάτης σε of sore που πολλαπλασιάζεται .
Ο Νέος Κόσμος μου ανήκει . Αλλοι για μένα πλήρωσαν το νοίκι .
Τοίχοι διάτρητοι γυάλινα μάτια , συνουσιάζομαι με σύγχρονα Ατια .
Νεόκοπος πένητας στην ίδια τιμή , κατήγαγα νίκη λαμπρή .
Παγίδες ... παγίδες ... παγίδες !
Χαρείτε ω ! ελεύθεροι με αλυσίδες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.