Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016

Μπουρουλίτη Δήμητρα (βιογραφικό)

H Μπουρουλίτη Δήμητρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σουφλί του Έβρου. Είμαι απόφοιτος του κλάδου Εφαρμοσμένων Τεχνών του AKTO στην Αθήνα. (ΒΑ- Fine Arts). Παρακολούθησε για ένα έτος στην Ακμη Σχέδιο Μόδας και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο σχέδιο στο Λονδίνο (MA- Drawing). Aσχολείται κυρίως με την Ζωγραφική, το Βίντεο και τη Φωτογραφία. Έχει διοργανώσει ένα φεστιβάλ Τεχνών και μουσικής στο Σουφλί του Έβρου το καλοκαίρι του 2007. Κατασκευάζει ρούχα και κοσμήματα. 
Ασχολείται Επίσης με τη συγγραφή ιστοριών και Ποιημάτων. Ποιήματά της έχουν δημοσιευτεί σε σελίδες του διαδικτύου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.