Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

Αγγελική Νικολαϊδου ( βιογραφικό)

Η Αγγελική Νικολαϊδου γεννήθηκε στη Δράμα.Είναι πολιτικός μηχανικός. Εμφανίστηκε στα γράμματα το 1984 δημοσιεύοντας Λογοτεχνικά Κείμενα (πεζογραφία και ποίηση) σε περιοδικά στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κύπρο, μέχρι και σήμερα. 

Έργα της:

 Πεζά

  • "Η σημύδα" (Παρατηρητής, 1989), 
  • "...και γιατί δεν πας στην Καλαμάτα" (Παρατηρητής,1992), 
Ποιητικές συλλογές 
  • "Αρχαίο μάρμαρο" (Παρατηρητής,1999), 
  • "Ποιητική τετραλογία" (Απόπειρα, 2007), 
  • "Φως γαλάζιο" (Αλεξάνδρεια, 2010).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.