Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Μαρία Κοτοπούλη (βιογραφικό σημείωμα)

Η Μαρία Κοτοπούλη γεννήθηκε στη Μυτιλήνη. 
Σπούδασε θέατρο στη σχολή Πέλου Κατσέλη και στο Ινστιτούτο Θεάτρου της Σορβόνης. Παρακολούθησε τα μαθήματα του Θεάτρου των Εθνών και την τάξη υποκριτικής στο Κονσερβατουάρ του Παρισιού. 
Ποιήματά της είναι δημοσιευμένα στο Ποιητικό Ημερολόγιο, στα περιοδικά: Νέα Πορεία, Έρευνα, Φηγός, Φιλολογική Πρωτοχρονιά, Ένεκεν και στα Παραθέματα Λόγου.

Εργογραφία:


·         (2010)  Variation, Ιωλκός
·         (2006)  Χωρίς ωράριο στα όνειρα, Εκδόσεις Καστανιώτη
·         (2002)  Για του Αλέξανδρου τη χάρη, Εκδόσεις Καστανιώτη
·         (2000)  Τα μαγικά δώρα του Διονύσου, Εκδόσεις Καστανιώτη

·         (1997)  Το μυθικό ταξίδι της γης, Εκδόσεις Καστανιώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.