Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017

Ευαγγελία Πανούση (βιογραφικό σημείωμα)

Η Ευαγγελία Πανούση γεννήθηκε στο Βοχαϊκό Κορινθίας. 
Διετέλεσε ειδικός γραμματέας και έφορος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών (2000-2002). Για την προσφορά της στον χώρο της λογοτεχνίας έχει τιμηθεί. Δοκίμια, διηγήματα, ποίησή της, έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς σε  λογοτεχνικά περιοδικά. 


Ποίηση :

Εκμαγείο / 2003  / Εκδόσεις Δωδώνη 
Αποσκοτισον μου / 1993  / Εκδόσεις Όπτιμα 
Γένεση Πρώτη / 1995 /  Εκδόσεις Όπτιμα
Τα δάκρυα της βροχής / 2007 / 

'Αλλα έργα

Το ταξίδι της πεταλούδας / 2003 / Εκδόσεις Πυξίδα


το ποίημά της ΕΚΤΙΘΕΜΑΙ στη σελίδα: https://genesis.ee.auth.gr/dimakis/NeaAriadni/31/7.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.