Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Λαμπρινή Λιάτσου (βιογραφικό σημείωμα)


          Η Λαμπρινή Λιάτσου είναι Σχολική Σύμβουλος στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.
Γεννήθηκε στα Ιωάννινα. Είναι δασκάλα, πτυχιούχος Ψυχολογίας, με πλούσιο έργο στην επιμόρφωση εκπαιδευτικών. Έχει λάβει επιβράβευση αριστείας από το Ι.Κ.Υ. κατά τη διάρκεια των σπουδών της.
          Το Μεταπτυχιακό της αφορά στη “Δημιουργική Γραφή”, της Σχολής Επιστημών Αγωγής ΠΔΜ.
          Έχει ασκήσει καθήκοντα υπεύθυνης Αγωγής Υγείας και υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων για οκτώ σχολικά έτη, στην Π/θμια Εκπ/ση. Διαθέτει συγγραφικό και ερευνητικό έργο. Τα ενδιαφέροντά της επικεντρώνονται στις Ανθρώπινες Σχέσεις, την Καινοτομία  και τη Λογοτεχνία.
          Προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της σε συλλόγους.
            Έχει λάβει μέρος ως Εισηγήτρια σε Διεθνή και Πανελλήνια Επιστημονικά Συνέδρια καθώς και σε ΠΕΚ και ΚΠΕ.
            Ποιήματά της έχουν βραβευθεί σε Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Ποίησης και έχουν συμπεριληφθεί σε συλλογικές εκδόσεις και Ανθολόγια.

Είναι μέλος της  ΕΛΣΗ  (Εταιρείας Λογοτεχνών και Συγγραφέων Ηπείρου). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.