Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016

Τσορού Παναγιώτα (Βιογραφικό σημείωμα)


Η Παναγιώτα Τσορού( Julie Tsorou), γεννήθηκε στην Αθήνα.
Σπούδασε δευτεροβάθμια, στην Ελληνογαλλική Σχολή "Άγιος Ιωσήφ". Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθήνας (IFA).
Έκανε συμπληρωματικές σπουδές πάνω στη Δημιουργική Γραφή στο ΕΚΠΑ.
Ασχολείται εκ παραλλήλου με την Μετάφραση στη Γαλλική Γλώσσα.
Σπουδάζει Grec Moderne (Νεοελληνική Λογοτεχνία και Πολιτισμός), στο Πανεπιστήμιο Paul Valéry του Μontpellier 3. Είναι μητέρα δύο γιων.
Προσεχώς πρόκειται να εκδώσει Ποιητική Συλλογή με Χαϊκού Ποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.