Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017

Τσορού Παναγιώτα (Βιογραφικό σημείωμα)Η Παναγιώτα Τσορού γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε δευτεροβάθμια, στην Ελληνογαλλική Σχολή "Άγιος Ιωσήφ". Σπούδασε Γαλλική λογοτεχνία στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθήνας (IFA). Έκανε συμπληρωματικές σπουδές πάνω στη Δημιουργική Γραφή στο ΕΚΠΑ. Σπουδάζει στο τμήμα Νεοελληνικών σπουδών του Πανεπιστήμιου Paul Valéry του Μontpellier 3. Ασχολείται με την μετάφραση στην Γαλλική γλώσσα. Μεταφράσεις της έχουν εκδοθεί σε Γαλλο-Ελληνική Ανθολογία Κυπριακής Ποίησης, όπου μετέφρασε ποιήματα πέντε ποιητών, από τον γαλλικό εκδοτικό οίκο Éditions Variations to 2016. Είναι μητέρα δύο γιων. H πρώτη της ποιητική συλλογή έχει τίτλο "ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΑ" και είναι μια συλλογή με Ποίηση Haiku, σε ηλεκτρονική έκδοση από τις εκδόσεις 24 γράμματα το 2017. Το δεύτερό της βιβλίο έχει τίτλο “ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ". Είναι μια ποιητική συλλογή Haiku υπό έκδοση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.