Το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό. Ως μοναδικό στόχο έχουμε να γίνει μικρή βιβλιοθήκη της Ελληνικής Ποίησης στο διαδίκτυο και να προωθήσει τη Ποίηση των Ελλήνων Δημιουργών. Το Ιστολόγιο είναι ανοικτό σε όλους τους δημιουργούς Ποίησης που επιθυμούν την ανάρτηση των ποιημάτων τους στο συγκεκριμένο διαδικτυακό χώρο. Μπορείτε να αποστέλλετε τα ποιήματά σας στο e-mail: dimitriosgogas2991964@yahoo.com\
Το όνομα του Δημιουργού (Ποιητή) αναγράφεται στο κάτω μέρος της κάθε ανάρτησης και στην ένδειξη : ΕτικέταΤρίτη, 28 Ιουνίου 2016

Τσορού Παναγιώτα (Βιογραφικό σημείωμα)


Η Παναγιώτα Τσορού( Julie Tsorou), γεννήθηκε στην Αθήνα.
Σπούδασε δευτεροβάθμια, στην Ελληνογαλλική Σχολή "Άγιος Ιωσήφ". Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθήνας (IFA).
Έκανε συμπληρωματικές σπουδές πάνω στη Δημιουργική Γραφή στο ΕΚΠΑ.
Ασχολείται εκ παραλλήλου με την Μετάφραση στη Γαλλική Γλώσσα.
Σπουδάζει Grec Moderne (Νεοελληνική Λογοτεχνία και Πολιτισμός), στο Πανεπιστήμιο Paul Valéry του Μontpellier 3. Είναι μητέρα δύο γιων.
Προσεχώς πρόκειται να εκδώσει Ποιητική Συλλογή με Χαϊκού Ποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το εκδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.